Kleingartenverein 5 "An der Linne" e. V., Leinefelde
 
 
Finde FunkerPortal bei Facebook Finde FunkerPortal bei Twitter
Donnerstag 12. Dezember 2019 | 9:45 MEZ 
  
mein Avatar Gast
Nicht eingeloggt...
Passwort vergessen?Registrieren
NicknamePasswort 
Problem loading the plugin    

 » gestartet von pitufo99 - 19.05.2019 0:59
432 Zugriffe    7x gelesen    2x abonniert    11 Antworten
 

 
Antworten  |  Abonnieren 
  •   
    #1 - 19.05.2019 0:59  
    Abonniert
     
    pitufo99
    Amparo aus E.
     
    Registriert seit:13.01.2017
    letzter Login:30.08.2019
     6:57 Uhr
     
    Beiträge:10
    letzter Beitrag:01.06.2019
     23:48 Uhr
    Hello Goodnight.
    I'm with a new project a bit daunting to reduce the consumption and use of computers, to use the TS with the Gateway [Link], with a windows ARM in a raspberry pi 3 this problem I'm also detecting in new versions of windows 10 is a bit weird thing, I put the screenshot to start deciphering the problem.

    Of course in 32 bit version and putting all the DLLs, C ++ and other applications.


    Thank you very much in advance. 

    1 angehängte Bilder
     

     396.95 KB 

     
    1 angehängte Dateien
     IMG_1284.JPG » 7.7 MB    53 Download(s) 
    zuletzt bearbeitet: 19.05.2019 / 1:01 MEZ
    0Aktionen
  •   
    #2 - 20.05.2019 12:51  
    Abonniert
     
    sa7bnt
    Tim aus B.
     
    Registriert seit:30.03.2012
    letzter Login:10.12.2019
     11:16 Uhr
     
    Beiträge:16
    letzter Beitrag:26.06.2019
     22:59 Uhr
    What kind of TS3 client are you using?? x86 or ARM 
    0Aktionen
  •   
    #3 - 20.05.2019 15:19  
    Abonniert
     
    pitufo99
    Amparo aus E.
     
    Registriert seit:13.01.2017
    letzter Login:30.08.2019
     6:57 Uhr
     
    Beiträge:10
    letzter Beitrag:01.06.2019
     23:48 Uhr
    hola gracias por preguntar, tengo instalado la version deTS clinte 32 bit. 
    zuletzt bearbeitet: 20.05.2019 / 15:19 MEZ
    0Aktionen
  •   
    #4 - 20.05.2019 15:21  
    Abonniert
     
    sa7bnt
    Tim aus B.
     
    Registriert seit:30.03.2012
    letzter Login:10.12.2019
     11:16 Uhr
     
    Beiträge:16
    letzter Beitrag:26.06.2019
     22:59 Uhr
    La pregunta era si es una versión ARM o x86. 
    0Aktionen
  •   
    #5 - 20.05.2019 15:53  
    Abonniert
     
    pitufo99
    Amparo aus E.
     
    Registriert seit:13.01.2017
    letzter Login:30.08.2019
     6:57 Uhr
     
    Beiträge:10
    letzter Beitrag:01.06.2019
     23:48 Uhr
    hi thank you for asking, I have installed the 32 bit client version.


    As I was doing I have installed a version of windows ARM, but I'm seeing that the latest versions of windows 64 bit also have the same problem, this is all within my files of 32 bit programs.

    It is a facility that I always do and I do not usually have any kind of problem.

    The idea is to be able to use the Raspberry Pi with windows, in order to lower the consumption and make it more portable.

    Thanks for the attention. 
    0Aktionen
  •   
    #6 - 20.05.2019 19:21  
    Abonniert
     
    sa7bnt
    Tim aus B.
     
    Registriert seit:30.03.2012
    letzter Login:10.12.2019
     11:16 Uhr
     
    Beiträge:16
    letzter Beitrag:26.06.2019
     22:59 Uhr
    The Gateway Commander 4.0 plugin is ONLY for x86 (32bit) architecture.
    You can run it with Windows 32bit / Windows 64bit (if you use a Teamspeak 3 32bit client)
    The plugin will NOT run with the Teamspeak 3 64bit client.
    Also i guess that the Gateway Commander 4.0 will NOT work with  Windows 10 ARM64 on a Raspberry Pi.

    Hope i could help you out with your problem 
    0Aktionen
  •   
    #7 - 20.05.2019 20:01  
    Abonniert
     
    pitufo99
    Amparo aus E.
     
    Registriert seit:13.01.2017
    letzter Login:30.08.2019
     6:57 Uhr
     
    Beiträge:10
    letzter Beitrag:01.06.2019
     23:48 Uhr
    The Gateway Commander 4.0 if it works without problems the ARM version is compatible with 32-bit and windows programs and as I said I'm using the 32-bit client TS as usual for 64-bit windows 10 and they work like a marvel.

    But in the latest versions of windows 10 with new computers I am having the same error as with the ARM version.

    In theory it should work the same, change all the system32 DLLs in case there was some change in the structure but it remains the same.

    All this has to look for some light to the new inveniones of windows 10 and ARM.

    I do not want to be more repetitive, if I ask is to the be able to locate the failure of because it does not work and short term began to give problems with more users.
    If there is no solution, we will close the issue for the time being, but I would replicate the problem and see if the issue was solved with a small change.

    As I have been saying from the beginning to register, we are here to help in whatever is necessary both in the translations and in locating small mistakes.

    thank you very much for everything. 
    zuletzt bearbeitet: 20.05.2019 / 20:02 MEZ
    0Aktionen
  •   
    #8 - 21.05.2019 1:15  
    Abonniert
     
    sa7bnt
    Tim aus B.
     
    Registriert seit:30.03.2012
    letzter Login:10.12.2019
     11:16 Uhr
     
    Beiträge:16
    letzter Beitrag:26.06.2019
     22:59 Uhr
    Ahh ok now.i begin to understand your problem. Where are you putting the dll?
    At some reason it will be in c:/user/appdata/....... after the last ts updates.
    There will be a TeamSpeak Client map, an in this you find the plugins now.   
    0Aktionen
  •   
    #9 - 1.06.2019 20:08  
    Abonniert
     
    pitufo99
    Amparo aus E.
     
    Registriert seit:13.01.2017
    letzter Login:30.08.2019
     6:57 Uhr
     
    Beiträge:10
    letzter Beitrag:01.06.2019
     23:48 Uhr
    Thank you very much, the Raspberry is already running with the Windows 10 ARM operating system.
    Cost much more work than desired, but in the end everything is achieved.

    We give the subject closed. 

    1 angehängte Bilder
     

     289.7 KB 
    zuletzt bearbeitet: 1.06.2019 / 20:10 MEZ
    0Aktionen
  •   
    #10 - 1.06.2019 20:13  
    Abonniert
     
    sa7bnt
    Tim aus B.
     
    Registriert seit:30.03.2012
    letzter Login:10.12.2019
     11:16 Uhr
     
    Beiträge:16
    letzter Beitrag:26.06.2019
     22:59 Uhr
    That looks nice. How much CPU % is it using on the Pi?? 
    0Aktionen
  •   
    #11 - 1.06.2019 23:47  
    Abonniert
     
    pitufo99
    Amparo aus E.
     
    Registriert seit:13.01.2017
    letzter Login:30.08.2019
     6:57 Uhr
     
    Beiträge:10
    letzter Beitrag:01.06.2019
     23:48 Uhr
    The project is working, you can already assemble a low-consumption Raspberry as LINK.

    Is mounted on a Raspberry v3, is the new v3 + when I get started to perform new performance tests, the fact that I have many problems for sound plug 5 different versions of sound cards, also gave me problems the SB3002-E interfece not it recognizes the drivers for ARM, at the end I put the USB adapter to COM port (DTR) and a relay for the PTT.

    The main problem is the use of disk, it goes up to 100% 100 when asking for any operation.


    The memory and the CPU are very stable are at 50%



    Greetings 73 + 51 

    1 angehängte Bilder
     

     288.64 KB 
    0Aktionen
  •   
    #12 - 3.06.2019 22:43  
    Abonniert
     
    sa7bnt
    Tim aus B.
     
    Registriert seit:30.03.2012
    letzter Login:10.12.2019
     11:16 Uhr
     
    Beiträge:16
    letzter Beitrag:26.06.2019
     22:59 Uhr
    pitufo99 is it possible to write down how you get TS Client and GWC4 to run on a Pi?
    Or maybe you can clone your SD Card and share it with me??

    Greetings
    SA7BNT de Tim
    Funkerportal Support 
    0Aktionen
 
 
Antworten  |  Abonnieren 
 

 
 unser Bannertausch 

 mehr...